Barça

Guardiola: "M'agradaria de tot cor que Messi acabés la seva carrera al Barça"

L'entrenador del Bayern de Munic ha assegurat des de Manchester que espera que el crac argentí acabi la seva carrera al club blaugrana

Actualitzat

Pep Guardiola ha valorat les declaracions de Leo Messi amb què el crac argentí obria una porta a deixar el Barça en un futur i ha deixat clar que si fos per ell el futbolista hauria d'acabar la seva carrera al club blaugrana.

"M'agradaria de tot cor que Messi acabés la seva carrera al Barça. Crec que és el millor lloc on pot estar. Que pugui posar un final brillant al club al qual tant ha donat", ha assegurat Guardiola des de Manchester abans del partit de Lliga de Campions que el Bayern de Munic ha de jugar contra el City.

Guardiola també ha aprofitat la seva compareixença per felicitar Messi després de batre l'històric rècord de Telmo Zarra com a màxim golejador de la història de la Lliga. "És la primera vegada que m'ho pregunten, així que el vull felicitar públicament. Ha batut un rècord inabastable des de feia 60 anys, i trigaran 600 anys més a recuperar-se. No exagero. És una bestiesa el que ha fet amb 27 anys", ha dit el tècnic de Santpedor.

Anar al contingut