El jugador del Borussia Kevin Grosskreutz. (Foto: Reuters)
El jugador del Borussia Kevin Grosskreutz. (Foto: Reuters)
Futbol

Grosskreutz, obligat a canviar de número de telèfon per culpa d'un assetjament telefònic

El jugador del Borussia Dortmund ha rebut una allau de trucades per part dels aficionats, que li haurien demanat explicacions pel seu baix rendiment al terreny de joc. Per aquest motiu, l'alemany ha decidit canviar de número i aturar el malson.

Actualitzat

El jugador del Borussia Dortmund Kevin Grosskreutz ha viscut un malson aquests últims dies, que va començar quan en una sèrie de televisió alemanya el protagonista rebia una trucada en la qual apareixia un número de telèfon que, casualment, era el de Grosskreutz.

A partir d'aquest moment, el jugador del Borussia va rebre una allau de trucades per part dels espectadors que havien vist el número a la televisió. Al principi, el jugador del Dortmund pensava que era una campanya en contra seva, però finalment es va comprovar que va ser un "malentès", tot i que alguns aficionats haurien pogut aprofitar per demanar explicacions a l'alemany pel seu baix rendiment. I és que el de Dortmund no està completant una bona temporada, que afegit als mals resultats de l'equip, fa que sigui objecte de les crítiques dels seus aficionats.

Després de descobrir el motiu de l'assetjament telefònic, Grosskreutz ha decidit canviar de número de telèfon i aturar d'aquesta manera el que s'havia convertit en un malson.

 

Anar al contingut