Griezmann, amb un doblet, dirigeix la victòria de l'Atlètic davant del Rayo (3-1)

L'Atlètic passa per sobre del Rayo (3-1) gràcies a una actuació estel·lar de Griezmann, que ha signat un doblet. Manucho en pròpia porteria i Trashorras han estat els altres golejadors

Al Calderón el partit ha començat amb Torres a la banqueta. L'Atlètic s'ha encomanat a Griezmann, que ha estat letal als dotze minuts. El francès ha aprofitat una passada errònia de Zé Castro per robar la pilota i encarar Toño. En una acció individual, el "colchonero" ha superat el porter. Ha estat el mateix Griezmann qui ha tornat a marcar deu minuts més tard. La jugada ha estat similar a l'anterior amb el jugador plantant-se sol davant del porter per batre'l. Quan semblava que els atlètics tenien el partit apamat, ha aparegut Trashorras. Assistència de Kakuta i Trashorras la controla per col·locar-la en un punt impossible per a Moyà.

Griezmann ha buscat el tercer, però Toño l'ha evitat amb una bona estirada. L'Atlètic ha pressionat de manera continuada i a partir d'un servei de córner ha forçat el tercer gol, de Manucho en pròpia porteria. Una bona actuació de Toño poc després ha servit per evitar el quart de l'Atlètic. Els homes de Simeone l'han buscat. Griezmann, precisament, ha tornat a tenir a tocar el hat-trick, però l'hi ha impedit el pal. Torres, en l'últim sospir, també ho ha provat, però Toño ha blocat la pilota.