L'Atlètic capgira el marcador a l'Athletic amb "hat-trick" de Griezmann al nou San Mamés (1-4)

L'Atlètic ha capgirat el marcador a l'Athletic al nou San Mamés en només set minuts. Els madrilenys han superat el conjunt basc amb un gol de Raúl García i "hat-trick" de Griezmann

L'Atlètic ha capgirat el marcador a l'Athletic al nou San Mamés en només set minuts (1-4). Els madrilenys han superat el conjunt basc amb un gol de Raúl García i "hat-trick" de Griezmann.

L'Athletic ha conduït la primera part del partit en benefici dels seus interessos i l'Atlètic no ha estat capaç de capgirar-ho. Intensitat, faltes i interrupcions han estat la tònica dominat dels primers 45 minuts. El conjunt basc ha fet valer un gran gol de Mikel Rico amb una rematada de cap per avançar-se al marcador al minut 17. Aduriz, sis minuts abans del descans, ha pogut ampliar l'avantatge però Siqueira ha salvat els mobles als madrilenys. El conjunt de Valverde ha pressionat i, en canvi, el de Simeone ha fet molt poc per apropar-se a la porteria d'Iraizoz.

Als vint segons de la segona meitat, Griezmann ha empatat en la primera ocasió que han tingut els madrilenys en tot el partit. El jugador ha aprofitat un embolic dins l'àrea per enviar la pilota al fons de la porteria amb una rematada de cap. Amb set minuts, els homes de Simeone han capgirat el marcador. Ho han fet des del punt de penal després que l'àrbitre assenyalés un penal dubtós de San José a Thiago. Raúl García ha transformat la pena màxima. La intensitat ha anat a més i Griezmann s'ha anotat un doblet per marcar el tercer quan ha aprofitat una passada després d'un robatori de pilota de Turan. I el mateix jugador ha aconseguit el "hat-trick" al 81 en una jugada amb fora de joc dubtós. Els madrilenys han finalitzat el partit amb Siqueira i Godín tocats però acaben l'any en tercera posició.