Machín considera que el Saragossa té una de les millors plantilles de la categoria.
Futbol

El Girona rep l'Alcorcón amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria a Montilivi (17 h, Esport3)

L'equip de Pablo Machín, que encadena tres triomfs consecutius a domicili, no guanya un partit al seu estadi des del mes de novembre

Actualitzat

El Girona començarà la segona volta rebent la visita de l'Alcorcón a Montilivi, un partit que Esport3 oferirà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Els gironins, que encadenen tres victòries a domicili als camps del Llagostera, el Lugo i el Racing, volen trencar la mala ratxa que arrosseguen com a locals, ja que no guanyen al seu estadi des del passat mes de novembre.

Per aquest duel, el tècnic gironí Pablo Machín té les baixes de Jandro, operat aquesta mateixa setma, i Bordas, que no s'ha pogut entrenar durant tota la setmana. En canvi, recupera una peça bàsica a l'eix de la defensa com Richy, baixa a Santander per sanció, i manté el dubte fins a última hora de David Juncà.

"Hem de fixar-nos en tot el que fa l'Alcorcón com si es tractés d'un mirall. És un equip modest que ja ha aconseguit dues promocions d'ascens consecutives i que aquest any també manté les seves aspiracions, perquè es tracta d'un equip molt intens", ha explicat Machín en roda de premsa.

L'Alcorcón, en un sotrac de joc

L'Alcorcón afronta la visita a Montilivi en un sotrac de joc i resultats després d'un inici d'any nefast i d'un mes de gener en el qual no coneix la victòria amb un balanç de tres empats i una derrota la passada jornada a casa contra l'Albacete, cuer de la categoria.

L'objectiu de l'Alcorcón, que es troba en una còmoda novena posició amb 30 punts, 8 per sobre de la zona de descens, és canviar la mala dinàmica que acumula i retrobar-se amb un triomf a domicili que no aconsegueix des del passat 30 de novembre, quan va guanyar al camp del Racing de Santander.

Els madrilenys tenen les importants baixes del central Héctor Verdés i el lateral esquerre Bellvis, tots dos per sanció. Per substituir el primer, el tècnic José Bordalás dubta entre Rubén Sanz i Fran Cruz, mentreque al segon el substituirà el veterà Ángel Sánchez. La novetat en la convocatòria és la presència del central del filial Fernando Román, que passa a formar part de la primera plantilla i, al costat del juvenil Pastrana, ha entrat a la llista per viatjar a Girona.

Aquest serà el cinquè partit que disputin Girona i Alcorcón a Montilivi a la Lliga Adelante. Els anteriors quatre enfrontaments es van saldar amb tres victòries per als gironins i un empat.

Anar al contingut