Futbol

El Girona rep l'Alabès amb l'objectiu de revertir la dinàmica i el Sabadell vol sumar a Tenerife per no quedar encallat en el descens

El Girona rep aquest dissabte (16.00, Esport3) l'Alabès, amb qui vol revertir la dinàmica negativa, i el Sabadell vol sumar a Tenerife per no quedar encallat en el descens

Actualitzat

El Girona rep aquest dissabte (16.00, Esport3) l'Alabès, amb qui vol revertir la dinàmica negativa, i el Sabadell vol sumar a Tenerife per no quedar encallat en el descens.

Els gironins volen acomiadar-se del 2014 amb una victòria davant de l'Alabès. Després que aquesta setmana s'hagin fet públics els impagaments a la plantilla, el vestidor blanc-i-vermell vol oblidar el problema amb tres punts que canviïn la dinàmica de les últimes jornades. A banda del lesionat Juncà, Machín no podrà comptar amb Ramalho, que compleix cicle, ni Bigas, expulsat a Saragossa com el mateix tècnic blanc-i-vermell, que haurà de veure el partit des de la grada. L'Alabès, sense els exblanc-i-vermells Migue i Ion Vélez lesionats, s'ha entrenat a Barcelona, on ja es va quedar després de l'eliminatòria de copa amb l'Espanyol.

El Sabadell ha viatjat a Tenerife amb la urgència de sumar-hi tres punts per no quedar-se encallat a la zona de descens. Álex García té dues baixes importants, Juanjo i Gato, per lesió. El tècnic arlequinat vol tornar de les Canàries amb la primera victòria al capdavant de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut