Pau Gaol en una imatge d'arxiu. (Foto:Reuters)
Pau Gaol en una imatge d'arxiu. (Foto:Reuters)
Bàsquet

Pau Gasol es queixa de la falta de regularitat en el joc dels Bulls

Pau Gasol s'ha queixat de la falta de regularitat en el joc dels Bulls i diu que el seu equip necessita "més regularitat i consistència" per aspirar a l'anell.

Actualitzat

"Necessitem demostrar-nos a nosaltres mateixos i als altres que som un equip dominant contra qui sigui", ha afegit. D'aquesta manera Pau Gasol s'ha queixat de la falta de regularitat del joc dels de Chicago. Aquestes paraules arriben després de la victòria a la pista dels Golden State Warriors, el millor equip de la Lliga, que portava una ratxa de 19 partits sense caure en l'Oracle Arena.

"Un equip que guanya al millor de la Lliga però perd dos partits que no hauria no és un equip que aspiri l'anell", ha manifestat.
Gasol, tot i això es mostra satisfet ja que jugarà el Partit de les Estrelles del proper 15 de febrer on serà titular per l'Est al costat del seu germà Marc, que jugarà amb l'Oest. I a més, en el cinc titular: "Moltes vegades no t'adones del que vas aconseguint ni assimiles la dimensió de certes coses fins que passa temps", reflexiona el de Sant Boi, "però sens dubte sabem que és una cosa molt especial, ens fa moltíssima il·lusió i té una gran importància. Ens sentim orgullosos i il·lusionats."

Han passat ja diversos mesos des que al juliol rebutgés l'oferta de renovació dels Lakers i es decantés per la proposta dels Bulls, una decisió dura que, però, li ha obert les portes a una nova etapa "preciosa" a Chicago. "Està clar que sempre vols que les coses acabin millor o que no acabin", ha reconegut. "Però les coses passen i van com van, ara estic vivint una etapa fantàsticapreciosa amb un altre equip i tinc una oportunitat magnífica davant meu", ha indicat Gasol, per a qui haver passat sis temporades i mitja amb els Lakers és un "gran èxit" perquè és una franquícia que sempre està "amb grans exigències i expectatives".

Anar al contingut