Barça

Fontàs es trenca el lligament encreuat anterior del genoll dret i es perdrà el que queda de temporada

El Barça ha hagut de pagar un peatge molt car per aconseguir el bitllet per als quarts de final de la Copa del Rei. Ahir a la nit es va confirmar que Andreu Fontàs té afectat el lligament encreuat anterior del genoll dret i, per tant, haurà de passar pel quiròfan. Encara no s'ha concretat la durada de la seva recuperació, però sembla evident que es perdrà la resta de la temporada. Pel que fa a Pedro, té una lesió muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra, i avui se sabrà l'abast exacte de la lesió, tot i que és seriós dubte per a l'anada de quarts de la Copa contra el Madrid al Bernabéu.

Actualitzat
La lesió d'Andreu Fontàs ha estat, sens dubte, la pitjor notícia de l'Osasuna-Barça. El de Banyoles, titular a l'eix de la defensa, ha abandonat el terreny de joc al minut 12 lesionat, en una jugada en què s'ho ha fet tot sol, i en el seu lloc ha entrat Abidal. Segons ha informat el Barça, la primera exploració a Fontàs ha mostrat que té afectat el lligament encreuat anterior del genoll dret. El defensa se l'han emportat a la Clínica Universidad de Navarra per fer-li proves, que han confirmat l'abast de la lesió. Fontàs haurà de passar pel quiròfan i es perdrà el que queda de temporada. En la segona part, també Pedro ha marxat del camp, després de demanar el canvi. El canari ha abandonat el camp al minut 69 i té una lesió muscular als isquiotibials de la cama esquerra. Avui li faran més proves per saber el temps exacte que haurà d'estar de baixa.

Guardiola: "No fitxarem al mercat d'hivern"

A sala de premsa del Reyno de Navarra, el tècnic Pep Guardiola ha assegurat que no fitxaran cap reforç al mercat d'hivern tot i les nombroses baixes de llarga durada per lesió. "A causa de la malastrugança que hem tingut aquest any amb les lesions, necessitarem molt la gent del filial. Que els del filial es vagin preparant i guanyant-se el lloc, perquè segurament els haurem de cridar. No m'agrada fitxar ningú al mercat d'hivern i la cosa no està per fer despeses. Potser som agosarats, però confiem en la gent del filial".

Guardiola també ha analitzat els dos duels de quarts contra el Reial Madrid. "Serà una eliminatòria apassionant i bonica per a l'espectador. Si anéssim cinc punts per sobre a la Lliga aniríem a guanyar l'eliminatòria i si estem cinc per sota, també anirem a guanyar l'eliminatòria. Som dues institucions que sempre que juguem una competició la volem guanyar. A veure com arribem, les possibilitats de guanyar hi són, i les de perdre també, però ara hem de preparar-nos per al partit contra el Betis", ha dit el tècnic, que ha assegurat que no està cansat de tants clàssics: "És el que hi ha", ha apuntat.

Només 16 jugadors del primer equip

Amb la lesió de Fontàs, el Barça només té ara 16 jugadors del primer equip. Perquè Keita, durant aquest gener, jugarà la Copa d'Àfrica, i hi ha els lesionats de llarga durada Afellay i Villa; al marge de Maxwell, que ha estat traspassat al PSG.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut