Primera

Florentino anuncia la destitució de Pellegrini i el fitxatge de Mourinho

Florentino Pérez, el president del Reial Madrid, va anunciar ahir que el club blanc ha destituït l'entrenador Manuel Pellegrini i que José Mourinho serà el nou tècnic merengue quan es desvinculi contractualment de l'Inter. Florentino, que va ser breu i contundent, va explicar que el Madrid ha decidit no seguir comptant amb Pellegrini després d'haver fet el balanç esportiu de la temporada. El màxim mandatari blanc es va mostrar molt engrescat amb l'arribada de Mourinho a la banqueta del Bernabéu.

Actualitzat
Després d'una hora de reunió de la junta directiva, Florentino Pérez va comparèixer a la sala de premsa del Bernabéu. Ho feia, primer, amb el rostre seriós i, a continuació, amb un somriure forçat. La decisió ja se sabia: el Reial Madrid destituïa Pellegrini i anunciava l'arribada de Mourinho. La incògnita si el portuguès apareixeria per la porta es va resoldre tot seguit, quan Florentino va reconèixer que Mourinho arribarà un cop es desvinculi contractualment de l'Inter.

La llista d'entrenadors destituïts per Florentino Pérez continua creixent (ja se n'ha carregat set), tot i que quan va arribar al càrrec va anunciar que no repetiria errors del passat i que hi hauria estabilitat a la banqueta blanca. La recerca de l'excel·lència en el joc que propaga el madridisme contrasta amb el joc dels equips de Mourinho. Tot i així, Florentino té clara l'elecció, ja que, segons va explicar, l'objectiu primordial "és guanyar".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut