Steve Holland ha fet la roda de premsa prèvia al partit contra el Newcastle. (Foto: @chelseafc)
Futbol

Steve Holland, l'ajudant de Mourinho al Chelsea, assegura que el fitxatge de Messi és "impossible"

El segon entrenador del Chelsea, Steve Holland, descarta l'arribada del crac argentí al conjunt londinenc per la normativa del "fair play" financer i perquè les xifres d'un possible traspàs són molt elevades.

Actualitzat

El segon entrenador del Chelsea, l'anglès Steve Holland, ha descartat aquest divendres el fitxatge de l'argentí Leo Messi pel conjunt londinenc i ha dit que la contractació és "impossible". "Fitxar Messi, amb la normativa del Joc Net Financer, és completament impossible", ha afirmat Holland, que ha ocupat el lloc del portuguès José Mourinho en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de dissabte contra el Newcatle. "Si et fixes en les xifres que esmenten els mitjans de comunicació sobre el possible fitxatge t'adones que és una cosa que no es pot fer", ha afegit.
 
Els diaris anglesos han relacionat en els últims dies l'internacional argentí amb el Chelsea, en una operació en què els "blues" podrien desembutxacar 250 milions d'euros pel seu traspàs. No obstant això, Holland ha explicat que en el conjunt del sud-oest de Londres no hi haurà sortides ni arribades en el present mercat de traspassos. "José Mourinho ja ho va deixar molt clar: no hi haurà cap futbolista de l'equip que se'n vagi ni cap que arribi ara", ha subratllat Holland.
 
El Chelsea ocupa la primera plaça de la Premier empatat a 46 punts amb el Manchester City després de vint jornades disputades, i en la pròxima jornada s'enfronta amb el Newcastle a Stamford Bridge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut