El Girona es fa un homenatge contra l'Alcorcón i puja a les posicions d'ascens directe (3-0)

L'equip visitant ha plantejat un partit feixuc, però Ramalho, Sandaza i Sanchón han trencat la resistència a la segona part.

Tarda de bones sensacions retrobades a casa per al Girona, que, malgrat el bon posicionament a la classificació de Segona, no guanyava a Montilivi des del 23 de novembre i aquest diumenge ha donat una alegria a uns 5.000 aficionats que han anat a veure l'enfrontament contra un difícil Alcorcón.

L'equip madrileny ha estat rocós a la primera part i no s'ha deixat dominar, però tampoc se l'ha vist disposat a assumir riscos. El Girona ha tingut poques ocasions, però tot ha canviat al segon temps. Ramalho ha vist porta aviat (minut 56) i ha posat l'Alcorcón davant l'obligació d'anar-se'n cap endavant, alliberant així els espais per al contraatac local. Fran Sandaza ha marcat al 64 i, per si això no fos motiu de prou tranquil·litat, els visitants s'han quedat amb deu per l'expulsió de Djene (segona groga). El 3 a 0 definitiu ha arribat a l'últim minut, obra de Felipe Sanchón, quan el Girona feia estona que havia matat el partit.

El Girona confirma el seu bon moment amb la quarta victòria en sis partits, que l'instal·la en el segon lloc amb 44 punts.