La selecció espanyola ha derrotat Dinamarca. (Foto: Reuters)
La selecció espanyola ha derrotat Dinamarca. (Foto: Reuters)
Handbol

Espanya s'imposa a Dinamarca en un final agònic (25-24) i passa a les semifinals del Mundial d'handbol

La selecció espanyola ha aconseguit una victòria molt ajustada per 25-24, en un partit que ha estat molt igualat i que s'ha decidit en l'últim segon gràcies a un gol de Joan Cañellas. El proper rival de la selecció serà França, que ha eliminat Eslovènia de forma contundent (32-23)

Actualitzat

La selecció espanyola s'ha imposat a Dinamarca (25-24) i seguirà lluitant per revalidar el títol de campió del món d'handbol. Aquesta vegada, però, ha hagut de lluitar fins a l'últim segon per emportar-se una victòria que hauria pogut caure per les dues parts.

El partit ha començat molt igualat, amb dues seleccions que han demostrat estar a un nivell de joc semblant, i en el qual les defenses han guanyat la partida als atacs. La selecció espanyola, tot i desaprofitar grans oportunitats de marxar en el marcador, ha aconseguit arribar al descans amb un empat a 11 que li deixava les opcions de passar a la semifinal intactes.

A l'inici de la segona meitat, Dinamarca ha començat a fer transicions ràpides que l'han situat a una diferència de dos gols. La selecció espanyola, però, s'ha recuperat i ha empatat el partit (18-18), i fins i tot ha arribat a situar-se dos gols al davant de Dinamarca. Tot i això, la igualtat ha marcat tota la segona part, i ha fet que els dos equips arribessin als últims segons amb un empat a 24.

Quan faltaven 20 segons per al final del partit, i amb l'empat al marcador, la selecció entrenada per Manolo Cadenas ha tingut la possessió per intentar guanyar el partit, i no ha decebut. Joan Cañellas, que ha marcat 5 gols i ha sigut el segon màxim anotador al darrere de Valero Rivera, que n'ha anotat 10, ha agafat la responsabilitat i ha marcat el gol definitiu a l'últim segon, que ha suposat la victòria i el pas a les semifinals de la selecció espanyola.

L'últim rival que tindrà Espanya per arribar a la final serà França, que ha confirmat el pronòstic i ha eliminat Eslovènia de forma contundent (32-23).

 

 

Anar al contingut