Espanyol

L'Espanyol fa oficial el traspàs d'Éric Bailly al Vila-real i ingressarà 5,7 milions d'euros de benefici

El defensa ivorià, encara amb fitxa del filial blanc-i-blau, ha acceptat l'oferta del club groguet i s'incorporarà al seu nou equip quan acabi la seva participació a la Copa d'Àfrica

Actualitzat

L'Espanyol ha fet oficial aquest dijous el traspàs d'Éric Bailly al Vila-real. El defensa ivorià, amb fitxa del filial espanyolista, però que ja havia debutat amb el primer equip aquesta temporada, ha acceptat l'oferta del conjunt groguet i s'incorporarà al seu nou club quan acabi la seva participació a la Copa d'Àfrica amb la selecció del seu país.

Malgrat que la venda dels drets que tenia l'Espanyol sobre el jugador no era una opció prevista per part del club en el mercat d'hivern, les especials circumstàncies contractuals de la copropietat d'aquests drets amb l'agència de representació del jugador i l'oferta del Vila-real han obligat el club a negociar la sortida del defensa africà.

La negociació s'ha tancat avui, dijous, a la tarda, unes hores abans del partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla, al Sánchez Pizjuán. Amb aquesta operació, l'Espanyol ingressarà 5,7 milions d'euros de benefici per un futbolista amb una gran projecció de futur i que només ha jugat cinc partits amb el primer equip blanc-i-blau.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut