Boriello, un dels jugadors enxampats a la sortida de l'Eogist Gold. (Foto: super.ru)
Futbol

Un grup de jugadors de la Roma, enxampats en un club de "striptease" de Moscou després d'empatar al camp del CSKA

Després de deixar escapar la victòria al camp del CSKA per culpa d'un gol de Berezutski en el minut 93, alguns jugadors de l'equip italià com Boriello, Strootman o Ljalic van acabar la nit en un conegut local de la Plaça Roja

Actualitzat

Poques hores després de deixar escapar la victòria al camp del CSKA de Moscou per culpa d'un gol de Berezutski en el minut 93, alguns jugadors de la Roma van aprofitar que el conjunt italià es quedava a fer nit a la capital russa per anar a fer una volta a la famosa Plaça Roja. Però la sortida nocturna va acabar en un local de "striptease", tal com ha publicat el diari rus "Super.ru", una informació que també recull "La Gazzetta dello Sport".

Aquests dos mitjans han mostrat una fotografia on es veu el davanter italià Marco Boriello sortint de l'Egoist Gold, un conegut local de "striptease" de Moscou situat a prop de la Plaça Roja. Juntament amb Boriello també van estar dins del local altres futbolistes com Nainggolan, Strootman o Ljajic.

Segons informa "Super.ru", "els futbolistes presents en aquest club van ser fotografiats per alguns paparazzi i els jugadors els haurien demanat que esborressin algunes imatges compromeses". Segons informa la "Gazzetta dello Sport" i segons les informacions de l'esmentat diari rus, els futbolistes implicats haurien sortit a les dues del matí de les seves habitacions de l'hotel de concentració i es van dirigir a la Plaça Roja per fer una volta. Daniele De Rossi hauria explicat la situació al diari rus, assegurant que "simplement van sortir a fer un volt però els seus companys van decidir finalment d'anar-hi (al local)".

En les fotografies a l'entrada del club es poden veure l'atacant Marc Borriello, a qui molts aficionats no perdonaran aquesta nova "escapada nocturna", al costat d'altres futbolistes com Nainggolan, Strootman o Ljajic. Per contra, el capità Francesco Totti, de 38 anys, va tornar a donar exemple als seus companys i va decidir quedar-se descansant "mentre els seus col·legues no van perdre l'ocasió d'animar-se amb els cossos sexis de les noies de Moscou", conclou el rotatiu rus.

Anar al contingut