Marc i Pau Gasol se saluden abans d'un Grizzlies-Bulls d'aquesta temporada.
NBA

Els germans Gasol serien titulars a l'All Star del 2015 a Nova York després del primer recompte de vots

Si es mantenen en els equips titulars es convertirien en els primers germans que s'enfrontarien en un partit de les Estrelles de l'NBA des de fa 44 anys després que ho fessin els bessons Tom i Dick Van Arsdale

Actualitzat

Després de dues setmanes de votacions dels aficionats per establir els cinc inicials del partit de les estrelles de l'NBA, els germans Gasol, Pau i Marc, figuren provisionalment com a titulars a l'All Star en els equips de les conferències Est i l'Oest, respectivament.
   
Pau Gasol, pivot dels Chicago Bulls, ocupa la tercera plaça en el grup de jugadors que no juguen de base de la Conferència Est amb un total de 247.953 vots en dues setmanes. De moment només el superen LeBron James (Cleveland Cavaliers), que amb 552.867 és el líder absolut de les votacions; i Carmelo Anthony (New York Knicks), amb 265.170. L'apartat de bases el lidera John Wall (Washington Wizards) amb 299.209 vots, seguit per Dwyane Wade (Miami Heat), amb 265.917.
   
Per a l'equip de la Conferència Oest el més votat és el base Stephen Curry (Golden State Warriors), per davant de Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), amb 521.542. Però pel que fa als altres tres titulars, Marc Gasol (Memphis Grizzlies) és tercer amb 227.554, i per davant només té a Anthony Davis (New Orleans Pelicans), amb 524.623, i Blake Griffin (Los Angeles Clippers), amb 307.908.
   
Els dos bases ('guards') i els tres jugadors de 'frontcourt' més votats seran els elegits per sortir en el cinc inicial de l'All Star, que es juga el 15 de febrer al Madison Square Garden de Nova York.

Si finalment es mantenen tots dos en els respectius equips titulars --es pot votar fins al 19 de gener-- es convertirien en els primers germans que s'enfrontarien en un partit de les Estrelles de l'NBA, des de fa 44 anys. L'únic precedent correspon als germans nord-americans i bessons, Tom i Dick Van Arsdale, que van jugar, l'un contra l'altre, en el partit de les estrelles del 1970 i també el del 1971.

Anar al contingut