Bàsquet

Els Memphis Grizzlies tallen la ratxa dels Golden State Warriors (105-98) amb un inspirat Marc Gasol

Gasol, amb 24 punts, 7 rebots i 7 assistències, ha estat el líder del seu equip en la victòria sobre els líders de l'NBA i ha tornat a escoltar els crits de "MVP, MVP".

Actualitzat

Els Golden State Warrriors semblaven invencibles després d'encadenar 16 triomfs seguits, però els faltava superar la dura prova del FedEx Forum, la pista dels Memphis Grizzlies, on només havia guanyat un dels últims 26 equips visitants que hi havia passat.

L'equip californià s'ha trobat amb uns Grizzlies endolladíssims, amb un Marc Gasol com a gran referent. El pivot català ha sumat 24 punts i ha capturat 7 rebots i ha repartit 7 assistències per liderar el triomf de l'equip de Tennessee, que ha funcionat en tots els apartats del joc. Zach Randolph (17 punts i 10 rebots), Mike Conley (17 punts) i Vince Carter (16) han complementat la feina de Gasol per portar l'equip al cinquè triomf consecutiu i per tallar la ratxa dels Warriors, que continuen líders (21 victòries i 3 derrotes) a l'Oest i amb la millor marca de l'NBA, però a només un triomf dels mateixos Grizzlies. L'afició, però, està absolutament entregada a Marc Gasol i l'ha tornat a animar amb crits de "MVP, MVP". 

En altres partits de la jornada, es confirmen algunes tendències: els Oklahoma City Thunder han obtingut a Sacramento (92-104) el seu setè triomf seguit, amb espectacle a càrrec de Russell Westborook: 32 punts i 7 assistènciesI els New York Knicks han patit la 22a derrota de la temporada, aquesta vegada davant els Mavericks.

Mentre, Anthony Davis ha tornat a jugar amb els New Orleans Pelicans amb una actuació extraordinària (31 punts) i s'ha confirmat que Jabari Parker (Milwaukee Bucks), que aspirava a ser escollit "rookie de l'any", estarà de baixa el que resta de temporada   

Els resultats de la jornada:

Washington Wizards, 109 - Minnesota Timberwolves, 95

Brooklyn Nets, 91 - Miami Heat, 95

Memphis Grizzlies, 105 - Golden State Warriors, 98

New Orleans Pelicans, 119 - Utah Jazz, 111

New York Knicks, 87 - Dallas Mavericks, 107

Sacramento Kings, 92 - Oklahoma City Thunder, 104

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut