Bàsquet

Els Memphis Grizzlies superen també els Clippers (107-91) amb una altra exhibició de Marc Gasol

Amb 30 punts i 12 rebots del pivot català, la franquícia de Tennessee continua destacant-se com el millor equip del moment a l'NBA

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han tornat a fer-se forts al FedEx Forum, aquesta vegada enfront d'un equip amb el potencial de Los Angeles Clippers (107-91). Marc Gasol ha estat el jugador més destacat de l'equip, ja que ha anotat 30 punts i ha capturat 12 rebots, 11 de defensius. El pivot català està passant per un gran moment, com ho demostra el fet que és el seu segon partit consecutiu en què anota 30 punts o més.

Blazers i Warriors, cap amunt

En la resta de partits, desfeta d'equips històrics, com els Celtics o els Lakers, i de potències recents, com els Thunder d'Oklahoma City. Els que estan fent números per suplir-los són equips com els Golden State Warriors, que s'han imposat a la pista dels Thunder (86-91) amb 28 punts de Marreese Speights i 20 més de Klay Thompson. Als d'Oklahoma se'ls està fent llarguíssima la pèrdua per lesió de Kevin Durant i Russell Westbrook.

Els Portland Trail Blazers, per la seva banda, han obtingut a Boston el seu setè triomf consecutiu amb una destacada actuació de LaMarcus Aldridge, amb 20 punts i 14 rebots.

 

 Els resultats de la jornada:

  Memphis Grizzlies       107       Los Ángeles Clippers     91

   Boston Celtics           88       Portland Trail Blazers   94

   Miami Heat               94       Charlotte Hornets        93

   Oklahoma City Thunder    86       Golden State Warriors    91

   Los Ángeles Lakers       94       Denver Nuggets      (pròrroga)  101

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut