Bàsquet

Els Bulls guanyen els Warriors (111-113) amb un Pau Gasol que frega el triple-doble

Els germans Gasol continuen en ratxa. Tots dos han guanyat els seus respectius partits aquesta matinada. Meritori triomf dels Bulls de Pau Gasol a la pista dels líders de la Conferència Oest (111-113). I victòria també a domicili dels Grizzlies de Marc Gasol a Dallas (90).

Actualitzat

Els Chicago Bulls han sorprès els Golden State Warriors a la seva pista. I és que els Warriors són actualment el millor equip aquesta temporada a l'NBA.. Resultat amb molt de mèrit per als de Chicago, ja que Golden State acumulava 19 victòries seguides a la seva pista. De nou, gran actuació de Pau Gasol, que ha anotat 18 punts, a més de donar vuit assistències i capturar setze rebots. Ha estat un partit molt igualat que ha necessitat una pròrroga per decidir-se. Al final dels quatre períodes el resultat era d'empat a 107. Els màxims anotadors han estat Klay Thompson, dels Warriors i Derrick Rose, dels Bulls, tots dos amb 30 punts. El base de Chicago ha estat decisiu, ja que ha fet la cistella de la victòria a vuit segons de l'acabament.

Els Grizzlies guanyen a Dallas

Els Memphis Grizzlies han aconseguit la quarta victòria consecutiva, i ho han fet enfront dels Dallas Mavericks. Marc Gasol ha tornat a firmar bons números, aquest cop amb quinze punts, sis assistències i quatre rebots. El màxim anotador de l'equip ha estat Zack Randolph, amb 22. Chandler Parsons i Monta Ellis han estat els més inspirats per a l'equip de Dallas, tots dos amb 19 punts anotats. Dirk Nowitzki s'ha quedat amb només 11. El triomf permet als Grizzlies aproximar-se als líders de la Conferència Oest, els Golden State Warriors.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut