El nou McLaren es presentarà el pròxim 29 de gener.
Fórmula 1

McLaren-Honda presentarà el nou MP4-30 el pròxim 29 de gener a la seu de Woking

L'escuderia britànica ha informat al seu compte de Twitter la data de la presentació del nou monoplaça per a la pròxima temporada en una piulada acompanyada per l'etiqueta "Fent història".

Actualitzat

L'escuderia britànica de Fórmula 1 McLaren-Honda ha informat que presentarà el seu nou monoplaça per a la temporada 2015, el MP4-30, el pròxim 29 de gener a la seu de Woking, al sud d'Anglaterra.
 
"Comença una nova era. Presentem el nou MP4-30 de McLaren-Honda el 29 de gener", han publicat les "fletxes platejades" en el seu compte de Twitter, acompanyat amb l'etiqueta "Fent història".

McLaren, que compta amb l'espanyol Fernando Alonso i l'anglès Jenson Button com a pilots oficials, inicia aquest any una nova etapa amb unitats de potència Honda després de molts anys amb motors Mercedes.

L'escuderia de Woking, que va finalitzar el Mundial de constructors del 2014 en una discreta cinquena posició, amb 181 punts, confia a lluitar pel títol aquest any de la mà d'Alonso i Button, dos antics campions del món.

Els tests de pretemporada de l'equip anglès començaran l'1 de febrer al circuit de Jerez, un mes i mig abans que comenci la temporada de la categoria reina de l'automobilisme, el 15 de març amb la disputa del Gran Premi d'Austràlia.

Ferrari, un dia després

L'escuderia italiana ha anunciat en un comunicat a la seva pàgina web que farà la presentació del seu nou cotxe el pròxim 30 de gener, només un dia després que ho hagi fet McLaren.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut