Sergio Pérez i Nico Hülkenberg, en la presentació del nou Force India. (Foto: EFE)
Fórmula 1

Force India presenta el nou VJM08 en un acte celebrat a Ciutat de Mèxic

El nou monoplaça, que serà pilotat pel mexicà Sergio Pérez i l'alemany Nico Hülkenberg, és una evolució del de la temporada passada, amb un canvi significatiu a la part davantera

Actualitzat

Falta poc menys de dos mesos per a l'inici del mundial de Fórmula 1; per tant, aviat les escuderies començaran a presentar els monoplaces per a la temporada vinent. La segona a fer-ho després de Williams ha estat Sahara Force India, de la qual és soci el magnat mexicà Carlos Slim. Precisament, aquest any, la Fórmula 1 torna a Mèxic després de 23 anys d'absència; per això, Force India va escollir la capital d'aquest país per fer-ne la presentació.

Com sempre, els encarregats de revelar el secret més ben guardat van ser els pilots oficials de l'escuderia: el mexicà Sergio Pérez i l'alemany Nico Hülkenberg. El nou VJM08 és una evolució del cotxe anterior. El canvi més significatiu és a la part davantera, amb un descens evident a la part frontal del xassís. La temporada passada, l'escuderia Force India va acabar sisena en el mundial de constructors.

Anar al contingut