El Barça B encaixa una derrota humiliant a Valladolid (7-0)

El Barça B ha encaixat a Valladolid una derrota humiliant (7-0). Els homes d'Eusebio s'han vist superats per l'equip dirigit per Rubi, que ha anotat a través d'Óscar González i Mojica per partida doble, Bagnack en pròpia porteria, Jeffren i Bergdich.

El Valladolid ha trobat molta facilitat per arribar a l'àrea blaugrana. Tanta que amb poc més de mitja hora de partit ha marcat tres gols. Els dos primers, en menys d'un minut. El primer a partir d'un servei de córner que Marc Valiente ha pentinat i Óscar Gonzalez ha rematat amb el cap. El segon, just després amb un robatori de pilota al mig del camp que Mojica ha sentenciat. Al 36 ha estat Bagnack qui ha protagonitzat una acció desafortunada en enviar una centrada de Mojica al fons de la porteria en un intent d'allunyar-la. Abans del descans ha arribat el quart, calcat al primer. Óscar ha rematat de cap un servei de córner.

Jeffren, al 57, ha firmat la maneta en aprofitar una centrada i anticipar-se. Joan Roman, amb una rematada al travesser, ha disposat de l'acció més clara del partit. El Valladolid no n'ha tingut prou i Mojica ha marcat el sisè, tot i que Ortolá havia intentat refusar el primer xut i el colombià l'ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la porteria. Bergdich ha fet el setè per acabar d'humiliar un filial blaugrana que amb aquesta derrota els posa en el punt de mira.