L'estadi del Sevilla presentarà l'aspecte de les grans ocasions.
Espanyol

Només queden 2.000 entrades a la venda per al Sevilla-Espanyol de dijous

Les graderies del gol nord i el gol sud ja estan completament plenes gràcies a les entrades per als acompanyants

Actualitzat
Dimecres i dijous, el dia el matx, es posen a la venda a les taquilles les poc més de dues mil entrades que queden por vendre. Dilluns i dimarts han estat dues jornades de molta afluència d'aficionats sevillistes a les taquilles, amb grans cues, i també per internet, la gran majoría d'ells socis sense abonament complet. Si el ritme de venda no es frena, aquest dijous es pot penjar el cartell de "No hi ha entrades". D'aquesta manera, el Sánchez Pizjuán ompliria les seves 45.500 localitats. Les entrades per al públic tenen uns preus d'entre 15 i 30 euros.

Emery espera un estadi ple

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit que és "una final en ple mes de gener, perquè l'eliminatòria s'ha ha complicat amb el 3-1".
Emery ha dit que espera viure una "nit especial en què l'estadi s'ompli, perquè aquesta és la força d'aquest equip, estar tots units" per "reviure els grans moments" de la temporada passada cap al títol de la Lliga Europa.
En la part estrictament esportiva, el polonès Krychowiak té molt complicat jugar a causa d'una lesió, mentre que l'exespanyolista Nico Pareja, recuperat d'unes molèsties musculars, podria entrar en l'onze inicial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut