Germán Pezzella, jugador del River Plate, durant el partit. (Foto: Reuters)
Fútbol

El River Plate disputarà la final de la Copa Sud-americana, després d'eliminar-ne el Boca Juniors

El River Plate ha vençut aquesta matinada per 1-0 el Boca Juniors i s'ha classificat per disputar la final de la tretzena edició de la Copa Sud-americana contra l'Atlètic Nacional colombià, que dimecres va eliminar-ne el Sao Paulo

El River Plate ha vençut aquesta matinada per 1-0 al Boca Juniors i s'ha classificat per disputar la final de la tretzena edició de la Copa Sud-americana contra l'Atlètic Nacional colombià, que dimecres va eliminar-ne el Sao Paulo.

Un gol de Leonardo Pisculichi als 16 minuts ha estat suficient per decidir una sèrie que una setmana enrere va començar amb un empat sense gols a l'estadi La Bombonera.

El River Plate es va prendre el triomf també com una revenja, deu anys després de l'eliminació a mans del seu més aferrissat rival, a les semifinals de la Copa Libertadores.

En un partit intens i un clima caldejat, cada pilota es disputava com si fos l'última. Els visitants han fallat un penal al primer minut de joc. El porter Barovero ha desviat el xut de Gigliotti. En el temps afegit, el Cata Díaz ha estat expulsat.