El Reial Madrid va perdre contra el Porto. (Foto: Marca)

El Reial Madrid diu adéu a la Youth League després d'un penal surrealista

La pilota va sortir per la línia de fons, Quezada la va agafar amb les mans per donar-li al seu porter i l'àrbitre va xiular pena màxima. Moments abans, el suís Jaccottet havia castigat els blancs amb una altra pena màxima que va desviar el porter Oliveros.

Els jugadors del Juvenil A del Reial Madrid que disputaven aquest dimarts un decisiu partit dels vuitens de final de la Youth League contra el Porto a l'estadi Alfredo Di Stéfano van al·lucinar quan van comprovar el penal que va xiular l'àrbitre suís, Adrien Jaccottet, i que va acabar deixant els blancs fora dels quarts de final de la competició.

La inversemblant jugada es va produir quan el visitant Rierol va encarar Luismi Quezada i la pilota va sortir per la línia de fons. El lateral del Reial Madrid va agafar la pilota amb les mans per donar-l'hi al seu porter. El que no podia imaginar és que el col·legiat li xiularia un penal en contra davant l'estupefacció general. Leonardo va executar el càstig i aquesta vegada el porter David Pedro Oliveros no va poder fer-hi res.

Els blancs, amb deu des del minut 48

Es dóna la circumstància que aquest increïble penal va arribar després d'un altre penal que havia estat xiulat segons abans, també en contra del Reial Madrid, que aquest cop sí que va poder desviar el porter blanc. Finalment, el partit va anar als penals després de l'1-1 a la conclusió dels 90 minuts reglamentaris. Mayoral va avançar els blancs, que van jugar amb deu des del minut 48 per doble groga a Dani Fernández. A la tanda, els madridistes van fallar tres dels seus quatre llançaments i van perdre per 1-3.