Futbol

La FIFA confirma que investiga el Reial Madrid pels fitxatges de menors

La FIFA ha demanat a la Federació Espanyola de Futbol tota la documentació del Madrid sobre els contractes a menors d'edat dels últims cinc anys

Actualitzat

Després de la sanció imposada al F. C. Barcelona pel fitxatge irregular de menors per als seus equips de categories inferiors, l'organisme presidit per Joseph Blatter ha contactat amb una vintena de clubs de la comunitat de Madrid, tots amb conveni de col·laboració amb el Reial Madrid, per requerir informació sobre els fitxatges de jugadors menors d'edat.

La FIFA ha confirmat la informació avançada pel diari "AS", tot i que ha puntualitzat que "no s'ha obert cap expedient disciplinari" en aquest afer i que "estem en la fase de recopilar informació", segons un portaveu del màxim organisme internacional.  

La FIFA va començar a investigar el club blanc el 17 de desembre i ara, com ja va fer amb el Barça, ha demanat a la Federació Espanyola de Futbol la documentació de totes les operacions fetes pels club blanc els últims cinc anys en què hi hagués jugadors estrangers menors d'edat.

Per la seva banda, Florentino Pérez s'ha posat en contacte amb tota aquesta sèrie de clubs col·laboradors perquè no facin cap moviment oficial sense conversar prèviament amb el Reial Madrid. En aquesta línia de preveure un possible tancament de fitxatges com a sanció, el Reial Madrid ha incorporat els darrers dies jugadors com Peeters, Asensio, Odegaard i Lucas Silva i negocia altres incorporacions, com ara Batalla i Mastour.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut