Barça

La junta directiva del Barça reitera que el Museu seguirà portant el nom de l'expresident Josep Lluís Núñez

La junta directiva del Barça ha expressat el seu sentiment de tristor en un comunicat per la situació que viu l'expresident Josep Lluís Núñez, que va entrar a la presó diumenge. A la reunió ordinària de la junta celebrada aquest dimarts, els dirigents blaugranes han descartat canviar el nom del museu del club anomenat Museu Josep Lluís Núñez i s'ha remès a les paraules expressades pel president Josep Maria Bartomeu en la passada assemblea de compromissaris.

Actualitzat

La junta directiva del Barça ha expressat el seu sentiment de tristor en un comunicat per la situació que viu l'expresident Josep Lluís Núñez, que va entrar a la presó el passat diumenge. A la reunió ordinària de la junta celebrada aquest dimarts, els dirigents blaugranes han descartat canviar el nom del museu del club anomenat Museu Josep Lluís Núñez i s'ha remès a les paraules expressades pel president Josep Maria Bartomeu a la passada assemblea de compromissaris, on va separar clarament la condició de president i els mèrits assolits per l'expresident durant el seus mandats al capdavant del club de la seva vida privada i del seus negocis.

La Junta ha aprovat la quota de soci per a l'any 2015, a la qual s'aplicarà l'augment de l'IPC català (que ha quedat fixat en el 0'1% d'increment), d'acord amb el compromís de l'actual junta per aquest mandat. També s'ha decidit donar d'alta 377 nous socis a partir de l'1 de gener, que procedeixen de l'anomenada quarta via, el carnet de compromís.

Anar al contingut