El Museu del Barça, el més visitat de Catalunya. (Foto: Reuters)
El Museu del Barça, el més visitat de Catalunya. (Foto: Reuters)
Barça

El Museu del Barça és, un any més, el més visitat de Catalunya

El museu, que ha tancat el 2014 amb 1.530.484 visitants, ha estat un any més el més visitat de Catalunya, per davant del Museu Dalí de Figueres i el Picasso de Barcelona. Aquest any, a més, ha suposat un any de rècords, ja que s'ha arribat als 25 milions de visitants i s'han celebrat els 30 anys des de la seva inauguració

Actualitzat

El Museu del Barça ha tancat el 2014 liderant un any més el rànquing dels museus més visitats de Catalunya, per davant del Museu Dalí de Figueres i el Picasso de Barcelona. A més a més, ha vist com l'afluència de visitants ha augmentat un 1,62% respecte de l'any passat.

El museu blaugrana ha tancat l'activitat de l'any amb la xifra de 1.530.484 visitants, però també ha superat altres tres fites. La primera es va superar a principis d'any, quan es va rebre el visitant 25 milions. El segon èxit que s'ha aconseguit ha sigut la commemoració dels 30 anys des de la seva inauguració, el 24 de setembre del 1984.

La tercera i última es va aconseguir el dia en què es va celebrar l'aniversari del museu amb un concurs de "selfies" del CampNouExperiencie. La proposta va sumar més de 2,7 milions de "m'agrada" en les 8.000 fotografies que es van presentar al concurs a Instagram.

Ha sigut per tant un gran any per al Museu del Barça: l'ha tancat amb unes xifres molt destacables, i a més ha vist com grans personalitats del món del futbol com Neymar Jr, Belleti o Giuly l'han visitat per conèixer la història del club blaugrana.

 

Anar al contingut