Futbol sala

El Marfil Santa Coloma cau a la pista del Ribera Navarra i es complica la lluita pel "play-off" (3-5)

L'equip català s'ha avançat dues vegades, però ha perdonat la sentència i ha acabat pagant el cansament amb una dura golejada

Al Marfil Sant Coloma, se li ha escapat un partit que hauria pogut sentenciar a la primera part i s'ha convertit en un càstig a la segona. Els catalans han començat dominant i s'han avançat a l'Aspil Vidal Ribera Navarra amb un gol d'Eric Martel en el minut 4. Han tingut prou ocasions per anar-se'n al descans amb un marcador més ampli, però han perdonat i, encara pitjor, Joselito ha empatat quan només quedaven trenta segons per marxar als vestidors.

En el minut 28, Dani Salgado ha tornat a avançar el Marfil amb un gol d'estratègia, però el joc de conjunt de l'equip ja començava a perdre fluïdesa. En un minut i mig, entre el 33 i el 35, els locals han capgirat el marcador gràcies a Luisma i Palmas. I Joselito ha sentenciat en el 38 amb el 4 a 2.

Els dos gols que li quedaven al partit han estat fruit de l'entrada del porter jugador al conjunt de Santa Coloma. Primer, la pressió ha ajudat Martel a retallar, però Roger, a la contra, ha posat el 5 a 3 definitiu.

La derrota frena el Marfil Santa Coloma en la lluita pels llocs de "play-off". És desè amb 24 punts, a quatre del vuitè lloc.