Agüero li ha fet un hat-trick al Bayern de Munic. (Foto: Reuters)

El Manchester City segueix viu a la Lliga de Campions gràcies a les errades de Bayern de Munic (3-2)

El Manchester City arriba amb opcions de passar a vuitens després de derrotar el Bayern de Munic (3-2). L'Athletic Club es manté en la lluita per una plaça per la Lliga Europa amb un triomf sobre el Xakhtar (0-1)

El Manchester City ha sortit viu de la penúltima jornada i amb opcions de passar als vuitens de la Champions en el Grup E. Els de Pellegrini han complert la seva part guanyant un Bayern de Munic ja classificat (3-2), i s'han vist afavorits per l'empat entre CSKA de Moscou i Roma (1-1).

En el minut 20 el Bayern de Munic s'ha quedat amb 10 jugadors arran de l'expulsió de Benatia per cometre un penal sobre Agüero. El jugador argentí l'ha aprofitat per fer el primer gol del partit. Xavi Alonso ha empatat pels de Guardiola amb un xut de falta en el minut 40. Just abans del descans Lewandowski ha marcat l'1 a 2. Una pilota perduda per Xabi Alonso al mig del camp ha acabat amb el gol de l'empat d'Agüero en el minut 85. Una nova errada dels alemanys, ara de Boateng, l'ha aprofitada novament Agüero per marcar el 3 a 2 definitiu en el temps de descompte.

La Roma s'ha avançat a Moscou amb un xut de falta de Totti en el minut 43. Aquest resultat deixava el conjunt italià en una bona posició en la lluita per passar a vuitens. Berezutski, però, ha empatat pel CSKA en l'última jugada del matx. Aquests dos equips estan empatats amb el Manchester City amb 5 punts, a falta d'una jornada per acabar la fase de grups.

Grup G

El Chelsea ha guanyat l'Schalke per 0 a 5. Només havien passat 2 minuts des del començament del matx quan Terry ha marcat el primer gol del partit rematant de cap un córner servit per Cesc. Els de Mourinho han tornat a marcar en el minut 29 per mitjà del brasiler Willian. En el minut 42 els anglesos han deixat el partit tancat després que el jugador de l'Schalke Kirchhoff ha marcat en la seva porteria. En la segona part, entre els minut 76 i 78, Drogba i Ramires han arrodonit la golejada del líder del Grup G.

L'Sporting de Lisboa ha derrota el Maribor 3 a 1. El primer gol local ha arribat en el minut 10, en una rematada de Carlos Mané a una centrada de Jefferson. Nani ha fet el segon dels portuguesos en el minut 35 marejant tota la defensa rival dins l'àrea. Els visitants han retallat distàncies a tres minuts del descans amb un gol en pròpia porta de Jefferson, però Silmani en el minut 65 ha assegurat el triomf d'un Sporting que es jugarà el segon lloc amb l'Schalke.

Grup H

El Porto que entrena Julen Lopetegui, líder del grup amb 13 punts, ha derrotat sense problemes el Bate Borisov (0-3). El mexicà Herrera ha marcat el primer gol en el minut 56 d'un fort xut i ha donat l'assistència perquè Jackson Martínez fes el segon en el minut 65. Tello, cedit pel F. C. Barcelona, ha entrat en la segona meitat i ha fet el tercer gol dels portuguesos en l'últim minut de partit.

Aquest resultat confirmava la classificació per la següent fase del Xakhtar Donetsk amb 8 punts i posava a l'abast de l'Athletic Club de Bilbao la possibilitat de guanyar un lloc a la Lliga Europa com a tercer de grup. Els bilbaíns ho han aprofitat amb un gol de San José en el minut 68 sorprenent la defensa local en una falta servida per Beñat. Els bascos, amb 4 punts, han avançat en la classificació el Bate Borisov que en té 3.