Futbol

El Reial Madrid censura l'opinió de Platini i defensa que Cristiano Ronaldo rebi la Pilota d'Or

El club carrega contra l'opinió de Platini i fa una defensa encesa del mèrits de Ronaldo per guanyar el guardó

Actualitzat

El Reial Madrid ha emès un comunicat aquest divendres com a reacció a les recents manifestacions del president de la UEFA, Michel Platini, en què deia que la Pilota d'Or d'aquest any l'havia de guanyar algun jugador de la selecció alemanya, que es va proclamar campiona del món a Brasil 2014.

El club blanc diu que espera una "neutralitat estricta" per part de les institucions responsables en l'elecció, però, alhora, demana que l'escollit sigui Cristiano Ronaldo. A més, recorda que el guardó en discussió és de naturalesa "individual, no col·lectiva".

El comunicat té apunts força durs dirigits a la figura de Platini, l'opinió del qual critica, "especialment per ser el màxim responsable del principal organisme del futbol europeu".

El comunicat conclou amb una encesa defensa del seu jugador i dels mèrits que ha fet per merèixer la pròxima Pilota d'Or. Aquest últim apartat comença amb un contundent "Creiem sense cap mena de dubte..." Ronaldo va ser "pichichi" de l'última Lliga espanyola i Bota d'Or europea, a més d'haver guanyat la Lliga de Campions i la Copa de Rei amb el Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut