Bàsquet

El Reial Madrid es desfà d'un Panathinaikos amb moltes baixes i segueix líder intractable del grup E (83-65)

Els de Pablo Laso han aprofitat les nombroses baixes dels grecs i han sumat la quarta victòria consecutiva al Top 16 de l'Eurolliga, mentre que l'Unicaja cau amb estrèpit a la pista del CSKA de Moscou (101-74) i encara no coneix el triomf

Actualitzat

El Reial Madrid continua líder intractable del grup E del Top 16 de l'Eurolliga després de guanyar amb molta comoditat per 83 a 65 el Panathinaikos de Dusko Ivanovic, que, això sí, arribava amb quatre baixes per lesió. Els grecs s'han posat a 4 punts en l'entrada del tercer quart, però després ha vingut l'escapada definitiva dels de Pablo Laso, que sumen quatre victòries en quatre jornades.

Sergio Rodríguez, Sergi Llull i Rudy Fernández han funcionat molt bé al joc exterior. A l'interior, a sota del tauler, Felipe Reyes ha anotat 18 punts i ha capturat 9 rebots en només 18 minuts de joc.

Amb el partit decidit, l'argentí del Madrid Campazzo li ha fet una clau de judo a Diamantidis. El grec, un dels millors jugadors europeus d'aquest segle, s'ha ofès i molt. La picabaralla ha acabat amb Campazzo desqualificat per aquesta acció antiesportiva.

L'Unicaja, escombrat a Moscou

L'Unicaja de Màlaga continua sense aixecar el cap a Europa. El líder de la Lliga Endesa ha caigut amb estrèpit a la pista del CSKA de Moscou per un contundent 101-74 i encara no coneix la victòria al Top 16 de l'Eurolliga després de quatre jornades. El conjunt de Joan Plaza només ha resistit en el primer quart, però, a partir del segon, el campió rus ha passat el corró i ha esclafat sense pietat l'equip malagueny.

Al descans, el CSKA ja dominava per 54-41 i, en la represa, la superioritat dels locals ha estat manifesta, liderada per dues de les seves grans estrelles, el francès Nando de Colo, que ha anotat 28 punts sense fallar cap dels seus llançaments a cistella, i el base serbi Milos Teodosic, que ha repartit 14 assistències. Amb aquesta victòria inapel·lable, el CSKA es manté invicte i es confirma com un dels equips més en forma del continent i clar aspirant al títol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut