El Llagostera comença a mirar cap amunt gràcies a una victòria soferta a Albacete (0-2)

Un doblet de Jesús Imaz situa els gironins a un pas de la zona de permanència i posa quatre punts de distància amb el cuer

La U. E. Llagostera tenia un compromís en el qual no podia fallar aquest diumenge a l'estadi de l'Albacete Balompié, el cuer de Segona A, i se n'ha endut tres punts que el deixen igualat a 19 amb l'Osasuna, l'equip que marca la zona de permanència.

L'equip gironí ha sortit decidit i, ja en el minut 3, Querol ha vist com li anul·laven el primer gol per un fora de joc inexistent. Poc després, al 15, Jesús Imaz ha pogut obrir el marcador de debò aprofitant una pilota aèria que ha desconcertat la defensa manxega.

L'Albacete no ha inquietat fins al temps afegit de la primera part, quan Keko ha enviat fora una rematada que sembla mig gol. Per si no n'hi hagués prou, en la represa, Sergio León ha provocat un penal que Imaz ha convertit en el seu doblet personal (52').

El Llagostera ja no ha fet gaire cosa més, a banda de resistir els intents de remuntada de l'equip local, que ha acabat xiulat pel seu propi públic a causa de les moltes ocasions que ha errat durant l'última mitja hora. Moragón ha aturat molt bé una rematada a boca de canó de Rafa Chumbi, però Jorge Díaz ha enviat una pilota al núvols estant dins l'àrea petita i Rubén Cruz ha perdonat dues vegades: primer un cop de cap que no semblava difícil i, finalment, una cara a cara amb el porter català.

El coixí de dos gols ha permès sobreviure el Llagostera amb una estranya barreja de tranquil·litat i urgència: ha mantingut la portaria a zero, però, de vegades, amb fortuna. En tot cas, el resultat donarà confiança a l'equip per sortir de la zona perillosa, de la qual sembla que comença a treure un peu gràcies al dos últims partits guanyats.