Futbol

El Llagostera esgarrapa un punt amb el líder, el Las Palmas, que li permet sortir del descens

El Llagostera suma un punt contra el líder, el Las Palmas, que li permet sortir del descens que ocupava des de l'octubre

Actualitzat

El vent bufava a Palamós, on el Llagostera ha rebut el líder amb un conegut pels gironins a l'onze inicial, Alfredo Ortuño. Amb el vent a favor, Enric Pi ha protagonitzat la primera aproximació a l'àrea contrària. Querol, un dels jugadors destacats del partit, Ríos i Pitu també han buscat el gol en el primer temps contra un Las Palmas que s'ha adaptat a les inclemències del temps. Un xut de Jonathan alt i una rematada d'Ortuño ha acabat allunyada per un providencial Ruymán. Al minut 38, el Llagostera ha tingut l'oportunitat més clara de les botes de Querol. El jugador blaugrana ha aprofitat una mala cessió enrere, però Casto ha evitat la vaselina.

Un altre dels destacats, Ríos, ha començat la segona part amb arribades amb perill. Pitu, de falta, també ho ha intentat, però el vent ha estat un difícil aliat per traçar jugades. Arturo, una de les darreres incorporacions del Llagostera, ha perdonat una ocasió claríssima amb una pilota morta dins l'àrea. Pitu, en una segona acció després d'un llançament de falta, també hauria pogut marcar. La pilota, però, ha sortit fora. En el temps afegit, el Llagostera ha fet mèrits per buscar el gol, però Perea s'ho ha pensat massa dins l'àrea. L'empat, però, serveix als gironins per sortir del descens que ocupaven des de la jornada 9.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut