Futbol

Un Girona seriós s'emporta els tres punts de Santander en l'inici de la segona volta

El Girona guanya a Santander gràcies a un gol en pròpia porteria de Juanpe. Els blanc-i-vermells s'han mostrat seriosos en defensa i atac i sumen la segona victòria consecutiva que els manté en zona de privilegi

Actualitzat

Amb l'únic canvi de Pablo Íniguez pel sancionat Richy el girona ha trepitjat al Sardinero. Les primeres passes dels blanc-i-vermells han estat amb accions a pilota parada i el Racing, amb Koné, ha buscat la porteria d'un Becerra que ha tornat a estar providencial. El Girona ha tingut la posessió i ha forçat el gol en una jugada dins l'àrea que ha acabat amb un rebot que Juanpe ha enviat al fons de la porteria. Felipe i Sandaza han fet de les seves traçant jugades al límit de Mario. Amb el gol a favor, els blanc-i-vermells han anat a més ofensivament.

Els càntabres han buscat tenir més presència a l'àrea gironina però no han acabat de definir en els metres finals. Eloi ha disposat de l'ocasió més clara als deu minuts de la segona quan s'ha presentat sol davant Jose Juan i ha llançat la pilota a sobre del porter. Poc després, Sandaza tampoc ha estat encertat en finalitzar una jugada des de la banda. Unes quantes n'ha perdonat el Girona al Sardinero. La solidesa en defensa dels blanc-i-vermells han permès que arribades com la de Miguélez no anéssin a més. Becerra en dos temps ha salvat una ocasió del Racing mentre que Mata ha perdonat el segon d'un Girona que ha marxat de Santander amb els tres punts. Els blanc-i-vermells no saben què és perdre des que va començar l'any.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut