Futbol

El Girona no vol perdre les posicions de privilegi en la seva visita a l'Osasuna (dissabte, 18.00, Esport3)

El Girona visita l'Osasuna (18.00, Esport3), el Llagostera rep el Betis i el Sabadell estrena etapa amb Àlex García al capdavant rebent el líder, el Las Palmas

Actualitzat

Tres dels quatre equips catalans de Segona juguen aquest dissabte. El Girona visita l'Osasuna (18.00, Esport3) amb l'objectiu de continuar en zona d'ascens directe. El Llagostera rep un Betis que estrena tècnic i el Sabadell, que també està d'estrena a la banqueta, comença l'era Àlex García rebent el líder a la Nova Creu Alta.

 

L'Osasuna és el pròxim rival d'un Girona que s'ha acostumat a la zona de privilegi. Els blanc-i-vermells continuen debilitats per les lesions, però Machín ha deixat clar que no vol renunciar al seu estil de joc. El tècnic blanc-i-vermell continua sense poder comptar amb Juncà, i Cifuentes ha viatjat tot i haver-se perdut alguns entrenaments. Eloi Amagat tampoc sortirà a El Sadar per sanció.

El Llagostera rep a Palamós un rival d'entitat, el Betis. Els andalusos, que no acaben de trobar el camí de les victòries, arriben amb Juan Merino com a nou entrenador. Els gironins, en descens des de la jornada 9, necessiten els tres punts per fer bo l'empat a Gijón. Per al partit, Lluís Carrillo té la infermeria plena amb la lesió de Perea, però recupera Jordi López i Enric Pi.

El Sabadell encetarà l'era Álex García a la Nova Creu Alta davant del líder. El Las Palmas, que no afluixa, suma 8 jornades invicte. Després de caure al descens, els arlequinats busquen una victòria que els doni una injecció de moral. Per a l'estrena, Álex García ha convocat 20 jugadors, amb Forgas, Yeray i Agus del filial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut