Carlo Ancelotti, en el moment del canvi de Ronaldo a Anfield. (Foto: Reuters)
Futbol

El Comitè de Competició sanciona Cristiano Ronaldo amb 2 partits

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de futbol ha sancionat Cristiano Ronaldo amb 2 partits després de ser expulsat per un comportament poc esportiu en el duel Còrdova-Reial Madrid.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha estat sancionat amb dos partits pel Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol. El portuguès va perdre els papers al Nuevo Arcángel, on va repartir puntades, cops de puny i una supèrbia desmesurada. La redacció de l'acta del col·legiat canari Alejandro Hernández Hernández, que va escriure que Cristiano va ser expulsat per "clavar un cop de peu a un adversari sense tenir la pilota a prou distància". 

Ronaldo s'exposava a una sanció d'entre dos i quatre partits, però al final el càstig ha estat el mínim. D'aquesta manera Cristiano Ronaldo podrà jugar el derbi madrileny de Lliga al Vicente Calderón contra l'Atlètic, el 7 febrer, ja que tres dies abans, el dimecres 4, el Reial Madrid ha de disputar el partit de la setzena jornada davant el Sevilla, ajornat per l'últim Mundial de Clubs.

Anar al contingut