El Barça empata a Milà (0-0) i el Camp Nou decidirà el semifinalista

El Camp Nou decidirà un dels semifinalistes de la Lliga de Campions. I és que el Barça no ha trobat la fórmula per desfer l'empat 0-0 davant del Milan i el duel ha acabat sense gols, en una gespa en mal estat. El Milan només ha inquietat en una badada defensiva amb una doble ocasió de Boateng i Robinho; i un xut d'Ibra. A partir d'aquí, les opcions han estat del Barça, però ha faltat contundència en els metres finals. L'àrbitre no ha assenyalat dos penals a favor del Barça. Un ha estat d'Abbiati sobre Alexis, al minut 16, i l'altre a Puyol, en una rematada dins l'àrea, en què l'han agafat de la samarreta a la segona part. La tornada serà dimarts que ve 3 d'abril.

La novetat més destacada a l'onze titular del Barça ha estat l'entrada de Keita al mig del camp en el lloc de Cesc Fàbregas, suplent.

El Milan ha sorprès en el minut 3, aprofitant una badada defensiva, amb una doble ocasió de Boateng i Robinho, tot i que aquest últim ha rematat alt. Aquesta doble ocasió i un xut de l'exblaugrana Ibrahimovic, que ha parat Valdés, han estat les úniques ocasions que ha generat el Milan. En canvi, el Barça ha insistit i insistit davant d'un rival que s'ho mirava. Ho ha intentat Messi, però sempre s'ha trobat amb un Abbiati ben col·locat. L'argentí ha protagonitzat una paret amb Xavi, que entrant per l'eix de la defensa ha provat de sorprendre el porter milanista, sense sort, ja que li ha rebutjat el xut. Abans, en el minut 16, Alexis ha reclamat penal després d'un llançament de falta, però l'àrbitre no l'ha assenyalat.

A diferència de la primera part, en la represa, el Barça ha tingut menys opcions i menys arribades a l'àrea. Per revolucionar l'atac blaugrana, Guardiola ha donat entrada a Tello i Pedro, en els llocs d'Iniesta i Alexis. Puyol ha tingut de cap el gol, després de rematar a la sortida d'un córner, tot i que ha sortit a fora. Això sí, rematada amb penal inclòs sobre el de la Pobla, a qui han agafat per la samarreta dins l'àrea. A les acaballes del partit, Abbiati ha tret una mà miraculosa que ha impedit el gol de Messi i que Tello arribés al refús.

Puyol iguala Migueli

Amb aquest partit a San Siro, Puyol ha igualat Migueli amb 549 partits amb el Barça.