Julio Velázquez. (Foto: www.udlaspalmas.net)
Julio Velázquez. (Foto: www.udlaspalmas.net)
Futbol

El Betis destitueix l'entrenador Julio Velázquez quatre dies abans d'enfrontar-se al Llagostera

Julio Velázquez, fins ara entrenador del Betis, ha estat el quart tècnic de la Segona Divisió en perdre la seva feina. La culpa l'ha tinguda el mal inici de temporada de l'equip després de baixar la Lliga passada

Actualitzat

El Betis, proper rival del Llagostera (dissabte, 18.15), ha destituït el seu entrenador, Julio Velázquez. Després de només tres mesos en el càrrec, el mal inici de l'equip en aquest començament de temporada (5 derrotes en 14 jornades) l'ha condemnat.

La direcció de l'equip l'assumeix de forma provisional el tècnic del filial Juan Merino. Fonts del club han admès que estan parlant amb dos exentrenadors del club, Fernando Vázquez i Pepe Mel. La destitució ha arribat un dia després de la dimissió del president Manuel Domínguez Platas. La presidència està ara en mans de Juan Carlos Ollero.

Julio Velázquez és el quart entrenador destituït a la Segona Divisió aquesta temporada. Víctor Muñoz va ser cessat aquest dilluns al Saragossa, un dia després que ho fos Miquel Olmo al Sabadell. El primer en perdre la seva feina va ser Santi Castillejo al Llagostera.

Anar al contingut