El Barça manté la bona dinàmica i torna a golejar l'Elx (0-6)

Els alacantins no van aprendre la lliçó de la Copa i han perdut clarament una altra vegada. Piqué, Messi (2), Neymar (2) i Pedro han fet els gols de l'equip de Luis Enrique

El Barça ha guanyat per 0-6 al camp de l'Elx en partit corresponent a la 20a jornada de la Lliga BBVA. Piqué, Messi (2), Neymar (2) i Pedro han marcat els gols blaugrana.

Revolució de Luis Enrique a l'onze titular. Montoya, Bartra, Rafinha, Xavi i Pedro a banda de Bravo, el porter de la Lliga, han saltat d'inici a la gespa del Martínez Valero. Primera part poc vistosa. El Barça ha monopolitzat la possessió de la pilota, però no ha disposat d'ocasions clares de gol.

Fins i tot, el local Fajr ha obligat Bravo a intervenir en dues accions aïllades. Els catalans s'han avançat amb un gol de Piqué al minut 35. La diana del central no hauria d'haver pujat al marcador ja que l'àrbitre Clos Gómez no ha xiulat per ordenar que es reprengués el joc després de mostrar una targeta groga.

Qualsevol polèmica que podria haver generat la diana il·legal de Piqué s'ha esvaït en el segon temps. Al minut 55, Messi, de penal, ha fet el 0-2. Els alacantins s'han quedat amb deu homes per la segona groga a Fajr i el Barça s'ha passejat durant l'última mitja hora.

Ho ha aprofitat Neymar per combinar amb Messi i fer un doblet. El brasiler ja ha fet 14 gols aquesta temporada a la Lliga. Messi, que ha fet el 0-5 després d'una bona passada de Bartra, ja n'ha fet 21. El 0-6 definitiu l'ha marcat Pedro en l'afegit.