Futbol

El Barça s'entrena a Milà l'endemà de l'empat a San Siro pensant altre cop en la Lliga

El Barça torna aquest divendres a Barcelona després de l'empat del dimecres a la nit davant el Milan (0-0). Però part de la feina de preparació per al partit de Lliga davant l'Athletic ja l'ha fet a la capital llombarda, on es va entrenar ahir dijous. Amb el regust de no haver pogut obtenir un millor resultat davant l'equip "rossonero", el club blaugrana ha protestat davant la UEFA pel mal estat de la gespa de San Siro. Però ara toca pasar full i tornar a pensar en la persecució al Reial Madrid.

Actualitzat
Imprecisions i relliscades, poc habituals en el joc d'alta precisió del Barça, van sovintejar a San Siro. El mal estat de la gespa, que no era una noticia nova, va exasperar els jugadors blaugranes fins al punt que el club va elevar una proteta oficial a la UEFA. Sobretot perquè els clubs havien acordat que abans del partit la gespa es regaría i al final no es va fer. El Milan addueix que ja estaba prou humida i per això no ho van fer.

Tant l'equip llombard com la prensa italiana ha celebrat com un èxit el resultat i el fet que Messi i els seus no veiéssin porta. Al Barça li tocarà guanyar el dimarts a l'Estadi, però abans que això li toca girar full i pensar altre cop en la Lliga, amb el partit del dissabte davant l'Athletic, que segurament arribarà després del seu partit a la Lliga Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut