Andoni Zubizarreta ja és història dins del Barça
Barça

La FIFA no autoritza el Barça poder fitxar un substitut del lesionat Vermaelen

La FIFA ha rebutjat la petició del club blaugrana de poder suplir la baixa de llarga durada del central belga, que estarà uns quatre mesos lluny dels terrenys de joc

Actualitzat

La FIFA ha confirmat aquest dilluns al Barça que no podrà fitxar un susbtitut per cobrir la baixa del lesionat Thomas Vermaelen. Segons ha avançat la Cadena COPE i ha pogut confirmar TV3, el màxim organisme del futbol europeu ha rebutjat la petició del club blaugrana de poder suplir la baixa de Vermaelen, que estarà uns quatre mesos lluny dels terrenys de joc.

Tot i que el reglament de la Federació Espanyola de Futbol permet cobrir la baixa d'un jugador quan la lesió és de llarga durada amb un futbolista d'un altre equip de la Lliga o d'un futbolista en atur, la normativa de la FIFA està per sobre de tot i, per tant, la sanció imposada al Barça impedeix l'aplicació d'aquesta possibilitat, segons han confirmat a TV3 fonts del club blaugrana.

El Barça ara està a l'espera de la resolució del TAS, que ha d'emetre el seu veredicte abans de final d'any, per saber si li permetran reduir la sanció imposada per la FIFA per incomplir la normativa en el futbol formatiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut