El Barça supera sense problemes el Zalgiris i no es despenja de la lluita pel liderat de grup al Top 16 (89-72)

Els blaugranes s'han refet de la baixa d'última hora d'Abrines per culpa d'una grip i han sumat el triomf més plàcid en un partit en què sempre han portat la iniciativa en el marcador

Abans de l'inici del partit al Palau, el Barça ha homenatjat Sarunas Jasikevicius, actual tècnic assistent del Zalgiris i ídol de l'afició blaugrana. Tot i la baixa d'última hora d'Abrines per culpa d'una grip, el Barça, sense marge d'error, ha passat per sobre del campió lituà, un equip mític del bàsquet europeu amb més passat que present.

Des del salt inicial, els homes de Xavi Pascual han imposat la seva llei i han començat a obrir diferències gràcies a un primer quart impecable (29-13). Aquest bon inici de partit ha tingut continuïtat i la superioritat blaugrana ha estat manisfesta davant un Zalgiris sense poder de reacció. Al descans, el Barça ja guanyava per 18 punts de diferència (51-33) i en l'inici del tercer quart ha arribat a tenir un màxim avantatge de 22.

El partit estava sent tant plàcid que el Barça s'ha permès un petit respir que el Zalgiris ha aprofitat per posar-se a 12 punts. Però la reacció lituana només ha estat un miratge i els blaugranes, molt superiors sobretot en la pintura amb un Ante Tomic imparable (16 punts i 9 rebots), han acabat passant el rodet per acabar sumant la victòria més còmoda al Top 16 per 89 a 72, la tercera en cinc jornades i que permet l'equip barcelonista no despenjar-se de la lluita pel liderat del grup.