Futbol

El Barça no es deixa intimidar per l'Atlètic i el supera amb gols de Neymar, Suárez i Messi

El Barça ha superat l'Atlètic al Camp Nou gràcies als gols de Neymar, Suárez i Messi. Mandzukic, des del punt de penal, ha escurçat distàncies

Actualitzat

Abans del partit, Messi ha rebut el trofeu de màxim anotador de la història de la Lliga. Amb el xiulet inicial, l'Atlètic ha sortit elèctric al Camp Nou davant d'un Barça que ha anat temptejant la situació. El conjunt madrileny, a mesura que han avançat els minuts, s'ha col·locat darrere amb una muralla a Moyá que Messi ha intentat perforar amb una jugada individual sense èxit. Qui sí que l'ha aprofitat just després ha estat Neymar. Messi ha donat una assistència a Suárez, que ha topat amb la pilota i, a la vegada, ha assistit Neymar amb un refús perquè anotés el primer. El mateix Suárez no ha tornat a estar encertat, quan immediatament després no ha aprofitat un refús al cos de Moyá. L'autor del gol blaugrana ha rebut una entrada de Jiménez, que ha acabat amb el turmell ensangonat i el brasiler fora del terreny de joc. L'àrbitre no ha assenyalat falta. L'embranzida inicial dels matalassers ha passat als blaugrana, que amb una jugada de Suárez regalant una centrada mil·limètrica a Neymar haurien pogut ampliar l'avantatge. La tensió del partit ha traspassat al terreny de joc amb un picabaralla entre jugadors. Al 35, Luis Suárez ha marcat el segon gol gràcies a una assistència de Messi.

Als deu minuts de la represa, Undiano Mallenco ha assenyalat penal de Messi a Gámez i Mandzukic, entre els xiulets dels aficionats que consideraven l'acció errònia, ha transformat la pena màxima. Els de Luis Enrique han buscat el tercer mentre que l'Atlètic ha fet entrar Torres al terreny de joc. La intensitat ha anat a més però no s'ha vist transformada en gols, tot i que d'ocasions n'han arribat. La tensió ha tornat a fer-se present després d'una falta de Godín a Suárez que ha acabat amb picabaralla entre jugadors altre cop. A tres minuts del final, l'últim de la tripleta blaugrana que faltava per marcar ho ha fet. Messi ha desfet la teranyina matalassera, després de culminar una acció combinativa que ha acabat amb un rebot del porter. El Barça s'ha quedat amb els tres punts i supera, també de tres, al conjunt madrileny a la classificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut