Bàsquet

El Barça viatja cap a Atenes per jugar l'últim partit de la lligueta de l'Eurolliga i assegurar-se el primer lloc

L'expedició del Barça de bàsquet ha marxat aquest dijous amb l'objectiu de tancar amb un nou triomf davant el Panathinaikos la fase de grups de l'Eurolliga

Actualitzat

A més, el conjunt blaugrana s'ha assegurat la continuïtat del tècnic, Xavi Pascual, dues temporades més. L'actual contracte expirava el 30 de juny del 2015. Pascual va agafar les regnes de l'equip al febrer del 2008. Precisament contra l'equip grec es complirà el seu partit oficial número 500 com a entrenador del primer equip.

Els blaugranes visiten la pista del Panathinaikos grec en l'últim partit de la primera fase de l'Eurolliga.Encara que perdéssin, els blaugranes tenen pràcticament assegurada la primera plaça de grup ja que tenen una victòria de diferència davant el Fenerbahçe i un bàsquet average molt favorable. 

En l'expedició blaugrana viatja Joan Carles Navarro, molt recuperat de les seves molèsties físiques, tot i que no s'espera que el de Sant Feliu de Llobregat jugui encara més enllà d'alguns minuts testimonials per anar agafant la forma. No es vol córrer riscos, tenint en compte les baixes d'altres homes de perímetre, com són Brad Oleson i Àlex Abrines.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut