Rivals del Barça: el City, el Schalke 04, el Xakhtar, el Leverkusen, el Basilea, l'Arsenal o la Juve

El Manchester City ha guanyat a Roma (0-2) i passa a vuitens, igual que el Schalke 04, que també ha vençut a domicili (0-1 al camp del Maribor). Tots dos són possibles rivals del Barça juntament amb el Xaktar, Leverkusen, el Basilea, l'Arsenal i la Juventus

El Manchester City, segon del grup E

El City de Pellegrini afrontava el partit de Roma amb la necessitat de guanyar per passar de ronda i per no fracassar a les primeres de canvi. Després d'una primera part igualada, el conjunt anglès ha decidit amb la seva millor arribada. Nasri ha fet el primer gol, un golàs, des de fora de l'àrea al minut 60 i a cinc del final, l'exespanyolista Zabaleta ha tancat el matx i la classificació per a vuitens. La Roma jugarà la Lliga Europa.

En aquest grup, el Bayern, que era líder definitiu abans de començar, ha golejat sense cap problema el CSKA de Moscou per 3 a 0. Muller, de penal, Robben i Göetze han marcat els gols. El conjunt rus queda fora d'Europa.

El Schalke desbanca l'Sporting al grup G

El Schalke 04 visitava el Maribor eslovè amb un ull posat a Londres, on l'Sporting, segon de grup, depenia d'ell mateix per assegurar-se el passi a vuitens. Els alemanys han fet la seva feina i han guanyat amb un gol de Meyer. I el Chelsea els ha acabat d'ajudar derrotant amb comoditat l'Sporting de Portugal per 3-1 amb gols de Cesc, Shcurrle i Mikel. L'equip portuguès anirà a la Lliga Europa i el Maribor s'acomiada de qualsevol competició continental.

Al grup H, on jugava l'Athletic, s'enfrontaven els dos primers i ja classificats per la següent ronda, el Porto i el Xakhtar. Al final, empat a 1 amb gols de Stepanenko i d'Aboubakar.

Per tant, de cara al sorteig de dilluns a les 12.00 h, el Barça podria quedar emparellat amb el City, el Schalke 04, el Xakhtar, el Bayer Leverkusen, el Basilea, l'Arsenal o la Juventus.