El Barça, incapaç de superar el Màlaga al Camp Nou (0-1), desaprofita l'oportunitat de posar-se com a líder provisional

El Barça es mostra incapaç de guanyar el Màlaga al Camp Nou (0-1). Els blaugrana han rebut el gol als set minuts de partit i amb aquesta derrota no han ni superat ni marcat al Màlaga aquesta temporada

Amb Iniesta recuperat a l'onze titular, el partit al Camp Nou ha tingut un inici ràpid, sense interrupcions. Una acció de perill a favor del Barça ha desembocat en el primer gol del Màlaga. Un servei llarg de Kameni ha estat interceptat per Alves que ha fet una dolenta cessió enrere cap a Bravo. Juanmi ha aprofitat l'error per no fallar davant del porter blaugrana. Els homes de Luis Enrique han perdut confiança i els andalusos han arribat més amb perill. Al minut 32, Bravo ha salvat el segon amb una mà providencial. L'acció entre Samu, amb passada de taló de Darder, ha acabat amb un xut potent d'Horta que el porter del Barça ha allunyat. El mateix Horta, just després, ha provat una xilena sense èxit. El conjunt andalús, tancat a la seva àrea en les jugades d'atac de l'equip blaugrana, ha evitat les envestides protagonitzades per Iniesta, Alba i Messi. Sense capacitat de reacció, el Barça ha marxat al descans a remolc del marcador.

El jugador que més maldecaps ha donat al Barça, Juanmi, ha hagut d'abandonar el terreny de joc a l'inici del segon temps per lesió. Sense ell, el Barça ha estat uns instants elèctric amb Messi, Suárez, Neymar i Iniesta protagonitzant arribades, però amb nerviosisme per no trobar-hi recompensa. Les contres ràpides dels malaguenys han posat en problemes els blaugrana. Encallats en la mateixa situació, Luis Enrique ha donat entrada a Rakitic i, més tard, a Pedro. Els andalusos han anat portant el partit al seu terreny i les males notícies han arribat per a Piqué. El central blaugrana ha vist la cinquena targeta groga i no podrà jugar a Granada. El desencert s'ha alineat a favor del Barça que no trobava la manera de perforar la porteria de Kameni. Pedro, en una bona jugada per la banda, no l'ha finalitzat amb èxit. Actuació arbitral ha estat molt qüestionada pels homes de Luis Enrique i per l'afició blaugrana, que li ha dedicat alguns crits. En el tram final, una bona rematada de Piqué ha fregat l'empat. Kameni, però, amb una mà providencial ha evitat un mal major. Amb aquesta derrota, el Barça trenca una ratxa d'onze victòries consecutives i deixa escapar l'oportunitat de situar-se com a líder provisional de la Lliga.