Bàsquet

El Barça i la Penya ja són a Gran Canària per jugar la Copa del Rei

El Barça i el FIATC Joventut han viatjat cap a Gran Canària, on aquest dijous arrenca la Copa del Rei. El València Bàsquet i l'Herbalife Gran Canària seran els rivals dels equips catalans, respectivament. Els lesionats i el desgast físic, factors clau.

Actualitzat
Xavi Pascual ho ha confirmat en roda de premsa: "Navarro estarà disponible, però no al 100%. Jackson ahir no es va entrenar, Lampe i Oleson acaben de sortir de lesió. Hi ha jugadors que no arriben al 100% però l'equip arriba preparat. Una altra cosa és com jugues". Després de l'últim entrenament abans de marxar, Pascual contestava als mitjans en roda de premsa sobre el favoritisme del FC Barcelona: "Favorits? El passat és passat, ara només ens ocupa el present. Qualsevol pot guanyar i ser campió. El nivell és molt alt. Tots els quarts de final seran molt igualats, tots els equips poden agafar un 'feeling' especial." comentava el tècnic de Gavà.

Sobre el seu rival: "El València Basket és molt competitiu, té interiors que obren el camp, molt complets, amenaça de tir exterior. Són perillosos. Hem de veure com comencem, cal controlar les emocions. L'espectador podrà gaudir de 4 dies fantàstics de bon bàsquet", declarava.

Albert Miralles, en positiu

El pivot del FIATC Joventut Albert Miralles ha assegurat que el seu equip afronta la Copa del Rei "amb la màxima positivitat", tot i presentar-se a la cita amb un balanç de tres derrotes consecutives, l'última per 38 punts de diferència contra el FC Barcelona.

"Ens hem guanyat el dret a competir contra els millors de la primera volta a Gran Canària i jugarem la Copa amb moltes ganes i il·lusió", ha assenyalat el jugador verd-i-negre. El pivot català ha assegurat que a l'equip "li anirà bé" anar a la Copa del Rei amb cautela. "La Copa la construeixes des del primer partit i per arribar lluny has de crear un ambient guanyador minut a minut. Així es pot arribar a la final", ha explicat.

Respecte al partit de divendres contra l' Herbalife Gran Canària, Albert Miralles ha apuntat que "la pressió pot afectar-los si aconseguim que sigui un partit igualat fins als últims segons. Aquest és el nostre objectiu."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut