Futbol sala

El F. C. Barcelona manté el liderat després de guanyar còmodament el Magna Navarra (6 - 2)

Els de Marc Carmona han guanyat de forma còmoda els navarresos i se situen líders un punt per sobre de l'Inter Movistar

El F. C. Barcelona ha guanyat el Magna Navarra per un clar 6-2. Amb aquest resultat els homes de Marc Carmona mantenen el liderat a la Lliga, LNFS.

Aquest resultat és bo per al Barça de cara a agafar confiança pel partit que els enfrontarà en semifinals de Copa del Rei contra l'Inter Movistar aquest dimarts al Palau (en directe a les 21.15h per Esport3).

Wilde ha obert el marcador per part del Barça (al min. 9)  seguit de Ferrao (minut 15). Un minut després Ibarra ha escurçat les diferències (2-1) però el Barça ha tornat a escapar-se abans de la mitja part (3-1) gràcies a Lin.

A la segona part Gabriel (minut 26), i Ari (minut 31) han eixamplat el marcador del Barça. Només Carlitos ha pogut marcar per l'equip navarrès el 5-2 (minut 36) però tres minuts després Ari ha marcat l'últim gol del matx que situa el Barça com a líder.