Hoquei patins

El Barça goleja el Vilanova i continua intractable al Palau Blaugrana (7-2)

El Palau Blaugrana és un autèntic fortí per al Barça, hi ha disputat 8 partits i ha aconseguit 8 victòries, com la que va sumar ahir contra el Vilanova. Els visitants van començar dominant i el partit va estar molt igualat fins que van aparèixer Torra i Pablo Álvarez. Entre tots dos van fer 5 dels 7 gols blaugranes. Davant d'aquesta ofensiva dels del Gaby Cairo, no hi va haver reacció del Vilanova i el partit va acabar 7 a 2. A Maçanet, el SHUM es va avançar a la primera part amb un gol de Rubén Fernández. Però, a la represa, Armengol va fer entrar el Blanes amb el partit amb l'empat a 1. La igualtat va ser la tònica, fins que, a l'últim minut, David Plaza va fet el segon gol, el que va donar la victòria al SHUM.