Barça

El Barça tanca l'any a l'espera de la resolució que pugui emetre el TAS sobre la sanció de la FIFA

El Tribunal Superior d'Arbitratge podria rebaixar la sanció de la FIFA, tot i que té temps fins al dia 31 per emetre un veredicte

Actualitzat

La FIFA va sancionar el Barça amb la prohibició de fitxar per dos períodes: aquest mercat d'hivern i l'estiu que ve. Albert Soler va encapçalar el 5 de desembre passat la delegació del Barça que es va defensar davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu a Lausana. Tot ve en relació a la gestió del club en el fitxatge de jugadors extracomunitaris menors d'edat. La intenció que té el Barça és aconseguir una rebaixa de la sanció de la FIFA i poder fitxar l'estiu que ve.

Aquest dilluns, la Junta blaugrana fa la seva última reunió de l'any i es farà oficial el nomenament de Gaby Pérez com a nou director general d'operacions. En funció del que passi amb el TAS hi podria haver altres nominacions que afectarien altres estructures del club en relació a aquest tema.

Pel que fa a la plantilla, ja ha començat les vacances de Nadal. La majoria de jugadors tornaran als entrenaments el dia 30.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut